Nienke Duinmeijer

 

 

 

Op haar twaalfde is Nienke begonnen met surfen als jeugdlid van de reddingsbrigade in Hargen en nooit meer gestopt. Al snel verruilde ze de koude Noordzee voor landen als Costa Rica, Indonesië & Nieuw Zeeland waar een grote liefde ontstond voor 'the art of longboarding'. "Longboarden draait om stijl en flow en je kunt hier zelf je eigen 'twist' aan geven". Na lang rondzwerven op de mooiste plekken is ze in 2013 uitgeroepen tot Nederlands Kampioene en heeft ze in 2014 de halve finale bereikt op de grootste Europese longboardwedstrijd: het Salinas Longboardfestival. Naast haar passie voor reizen, coacht ze sinds 2005 in het surfen en begeleid ze een jong talententeam in Nederland. 

 

Oprichter Single Fin - Surf Travel

In 2011 is Nienke afgestudeerd aan de NHTV (Breda University of Applied Sciences) voor de opleiding Functiegericht Toerisme & recreatie om vervolgens (surf)reizen te begeleiden voor De Jongens uit Schoorl.

 

Tijdens haar opleiding heeft ze de cursus ISA Surfcoach level 1 & lifeguard SLSGB gevolgd om als coach te kunnen werken in landen zoals Nederland, Frankrijk, Spanje, Australië en Panama. 

 

Door het bundelen van haar kennis in het toerisme, passie voor reizen & longboarden en ervaring in surfcoaching, is 'Single Fin. Surf Travel' sinds december 2013 een feit.