Data najaar 2020

• 19 – 26 september 
• 27 september – 4 oktober
• 10 – 17 oktober
• 18 – 25 oktober
• 31 oktober – 7 november
• 8 – 15 november

vanaf €799,-

San Vicente de la Barquera

 

 

Méron & Oyambre

Accommodatie Los Llaos ligt op slechts 100 meter vanaf het surfstrand Méron, een consistente beachbreak die voor ieder niveau goed is te surfen. Méron pakt in vergelijking met veel andere stranden in Noord-Spanje veel swell op door zijn oriëntatie naar het Noord-Westen. Voor longboarders loopt er een prachtige rechtse bij de uitmonding van de rivier, op loopafstand van de homebreak. Bij (te) veel swell of wind uit het Noord-Westen vind je op het strand van Oyambre, aan de andere kant van de landtong, een plek met beschutting en perfecte golven. Kortom, een plek met voor ieder wat wils en met elke omstandigheden te surfen! 

Je kunt je eigen board meenemen of een longboard huren. We beschikken over diverse, goede custom longboards (noseriders, all round & performance longboards) om te huren voor elk niveau. Een wetsuit is eventueel ook te huren. 

Roadtrips & clinics

Er wordt tijdens een Single Fin trip intensief gecoacht, natuurlijk is dit allemaal vrijblijvend en bepaal je zelf of je bij de clinics en coaching aanwezig wilt zijn. Vijf dagen lang geven longboardcoach & professioneel longboarder Rubén Fuente en Nienke Duinmeijer tips in het water, analyseren we videobeelden die we tijdens de sessies gemaakt hebben en zijn er clinics op het land over o.a. boardkennis en noseriding.

De homebreak zelf is prachtig en erg consistent, maar we zullen wel voor de afwisseling roadtrips maken naar omliggende spots zoals Rodiles (zie foto) in Asturias. De spots die we uitkiezen zijn altijd voor elk niveau goed te surfen en Single Fin-proof.

Single Fin - Surf Travel

+ 31 6 4994 34 96

Email

© 2020 by Nienke Duinmeijer